Hvem blir “Årets Radionavn”?

Nå er det åpnet for å stemme på hvem som skal bli tildelt utmerkelsen “Årets Radionavn”. De nominerte er MorgenKlubben, Lars Petter Berg, RadioResepsjonen, Finn Bjelke og Misjonen.

Blant prisene som skal deles ut under bransjetreffet Radiodager i slutten av måneden er “Årets Radionavn” – blant de aller viktigste prisene man kan sikre seg til peishyllen. Det er ingen fagjury som bestemmer hvem som får prisen, men avgjørelsen er overlatt til lytterene.

De nominerte til årets hedersbevisning er;

MorgenKlubben på Radio Norge
Trioen Øyvind Loven, Henriette Lien og Geir Schau trommer sammen til fartsfylt morgenfest på Radio Norge hver dag. Der har de nå underholdt i over ett år.

Lars Petter Berg på Radio 1 Hits
Er kjent som morgenstemmen på Radio 1 Trondheim. Berg har rattet morgenen i stiftstaden i 14 år, og serverer både parodisanger og stor trønderpatriotisme en lokalradio verdig.

RadioResepsjonen på NRK P3
Steinar, Tore og Bjarte har servert lettbeint underholdning til stor begeistring på NRK P3. De fylte Rockefeller to kvelder med jingleshow, og er nå både bokaktuelle og TV-aktuelle.

Finn Bjelke på NRK P1
Lun radioprater, lynsupporter og popfantast, kjent blant annet fra popquiz og Herreavdelingen i NRK P1.

Misjonen på P4
Atle Antonsen og Johan Golden er misjonen på P4. De kler både onepiece, og begeistrer med sine skrå blikk og kvasse observasjoner i to timer hver fredag.

(Kilde: NRK)

Be the first to comment on "Hvem blir “Årets Radionavn”?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*