Flere navn bekreftet for Radiodager

Rolf Brandrud (bildet) kan i dag bekrefte flere navn som kommer til Radiodager, blant annet Matt Deegan og Ulla Svensson. Programmet for årets radiokonferanse er på i alt 23 sesjoner og vil være fordelt på omlag 50 prosent norsk og 50 prosent internasjonale foredragsholdere.

I et intervju med RA, som du kan høre i sin helhet når vi slipper denne ukens RA Weekend podcast om kort tid, forteller Rolf Brandrud at programmet begynner å ta form. Han kunne dessuten løfte på sløret og avsløre ytterligere to navn, den ene er briten Matt Deegan.

– Noen kjenner ham kanskje fra sine bloggspalter. Han er en person fra det nye unge britiske radiomiljøet. Han er også en av skaperene bak den nye britiske radiokonferansen Next Radio. Han skal oppsummere hva som er situasjonen i Storbritannia og hvordan vi kan bruke det i Norge før 2017 når alt skal bli digitalt. Inspirasjon fra Matt blir viktig der, sier Brandrud til RA.

En annen person som kan være interessant å få med seg er Ulla Svensson. Hun har tidligere vært med på fagdagen til NRK og har en interessant tilnærming til rekruttering.

– Hun jobber med rekruttering av talenter inn i Sveriges Radio og går ukonvensjonelle veier for å gjøre dette. Man kan ikke bare se på hvem som er uteksaminert fra journalisthøgskolen. Hun står blant annet bak prosjektet Din Gata, en flerkulturell radiostasjon i Malmø. Der kan vi hente mye inspirasjon, sier Brandrud.

(Kilde : RadioAssistant.com)

Be the first to comment on "Flere navn bekreftet for Radiodager"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*