Nye hjemmesider og Prix Radio-nominasjonene er klare!

Radiodager har i det siste arbeidet med et nytt uttrykk på nettet og den lanseres i morgen. Hovedjuryen har også arbeidet hardt, og allerede torsdag blir nominasjonene til årets Prix Radio offentliggjort.

Imorgen kommer Radiodager.no i ny innpakning. Det har vært arbeidet i lang tid med nytt design, blant annet i samarbeid med utviklingen av nye sider for Norsk Lokalradioforbund. Men det er flere nyheter fra Radiodager, og det er nominasjonene til Prix Radio som nå endelig er klare. Arbeidet har vært vanskelig sier Morten Scott Janssen til RA.

– Det er alltid en vanskelig jobb å nominere 5 bidrag blant så mange gode kandidater, men hovedjuryen har jobbet sittet 2 hele dager i møter og er nå enige om de fem beste i hver kategori.

Mange bidrag skaper debatter om hvem som når frem, men det synes juryen er positivt.

– Det blir alltid litt debatt rundt hvem som er nominert og hvem som ikke når opp, men det mener vi i hovedjuryen er bra og vi tar gjerne del i den debatten, sier Janssen til RA.

Prix Radio prisene deles ut fredag 30. september under Radiodager på UBC Thon hotell Ullevaal stadion. Det er totalt 16 priser i år og nå skal deljuryene med representanter for alle kanaler i gang med å kåre vinnere blant de nominerte.

Hovedjuryen har i år bestått av Christel Higraff (NRK), Øistein Weibell (Radio Norge), Heidi Røneid (Lokalradio) og Morten Scott Janssen (P4). Ellen Rake Bergseng er jurysekretær og holder kontroll på hele prosessen.

(Kilde: RadioAssistant.com)

Be the first to comment on "Nye hjemmesider og Prix Radio-nominasjonene er klare!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*