Lasse Roldkjær bag to svenske radiopriser

Lasse Roldkjær vender hjem til “Husk Lige Tandbørsten” – herefter venter Sverige igen

MIX Megapol vandt torsdag aften to priser ved Radioakademin’s Stora Radiopriset i Stockholm. Roldkjær har været coach for holdet, der under hans vinger, er vokset til Sveriges største morgenshow.

Danmarks “radio doktor” Lasse Roldkjær blev kaldt til Sverige for et års tid siden, hvor den SBS ejede radiostation MIX MEGAPOL stod over for store udfordringer på programsiden. Siden er showet blevet Sveriges største morgenshow – og indsatsen blev kronet med hele to priser ved Radioakademin’s Stora Radiopriset i aftes:

“Äntligen morgon” årets morgenshow i Sverige for “stærke personligheder, kendte gæster og et spændende koncept, giver lytterne en herlig start på dagen. “Äntligen morgon” i Mix Megapol er et rapt, hurtigt og ægte i sin varme og humor og derfor en af Sveriges største morgenshows.

I “Äntligen morgon” gør komikeren Micke Tornvig det umulige at forstå til alle mands eje. Han fik prisen “Årets folkbildare” med motiveringen : Vidende med præcist gør han svære problemstillinger begribelige for alle. Micke Tornvig har en pædagogisk tilgang som på en sjov og anderledes måde, forklarer sammenhængen og gør de komplicerede spørgsmål. Folkeooplysning helt ud i fingerspidserne.

Lasse Roldkjær er udover konsulent for SBS Radio i Sverige, også redaktionshef for “Husk Lige Tandbørsten” på DR1.

Be the first to comment on "Lasse Roldkjær bag to svenske radiopriser"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*