KLUBBEN har nået mål om 160.000 lyttere

Radiochef Kent Kordt, KLUBBEN/Fynske Medier.

Radiochef Kent Kordt, KLUBBEN/Fynske Medier.

Radiochef Kent Kordt meddelte ved sin tiltræden, at han ved udløbet af 2013 år ville have fordoblet KLUBBEN´s lyttertal til 160.000. Det tal er nået nu!

Der bleg trukket på smilebåndene og ønsket ”held og lykke”, da Fynske Mediers Radiochef Kent Kordt satte en fordobling af det gamle Radio 3´s lytter på 80.000 som sit primære mål i løbet af to år.

Det tal – 160.000 – er nået nu, viser nye PPM-tal fra TNS Gallup. KLUBBEN er gået fra de normale ”dagbogsmålinger” til PPM-målinger og det har sat sit tydelige præg på tallene.

Stationen har nu 145.000 ugentlige lyttere i målgruppen 12-50 og 182.000 i målgruppen 12+.

Ud af DDR og ind med PPM
Selvom PPM er en dyr affære, har KLUBBEN valgt den vej efter, at stationen forlod DDR, der blev opløst ved årsskiftet. Man blev i stedet en del af det nye reklamesamarbejde DRR (Dansk Radio Reklame).

– argumentet har været, at vi i og med DDR blev nedlagt ved årsskiftet selv skulle samle det nationale salg op. Der er så siden kommet flere muligheder på banen, men det ændrer ikke på at vi står stærkest overfor bureauerne med PPM, siger Radiochef Kent Kordt til RadioAssistant og påpeger, at tallene bekræfter de anelser, man har haft hele tiden.

– det er at vi som forventet lyttes på Fyn i stor stil!

For KLUBBEN´s reklamesælgere er målet klart.

– vi skal naturligvis have vores del af de nationale kampagner og tallene understøtter, at hvis man vil have Fynboerne i tale, så er vi et stærkt redskab til dette, siger Kent Kordt. Han afviser udelukkende at bruge PPM-tallene til at måle sine værter, som man gør det i mange andre lande.

– Jeg vurderer mine værter på mange parametre og lyttertal er bare en del af det. Ingen af mine folk vurderes alene på ét punkt, det er altid en kombination af hele pakken, siger Kent Kordt.

Selvom KLUBBEN´s mål om en fordobling af lyttertallene inden udgangen af 2013 allerede er nået, er stationen i gang med at definere flere og nye mål.

1 Comment on "KLUBBEN har nået mål om 160.000 lyttere"

  1. Allan Malver | January 14, 2013 at 09:44 | Reply

    Godt gået Kent Kordt og Crew. Jeg synes tilmed, at i har bevist, at radio er et af verdens bedste sociale medier. Tak for det.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*