Ny lokalradio på Stevns

Gold FM

Lyttere på Stevns får i fremtiden mere lokalradio at lytte til. Nytårsaftensdag kl. 12 åbner en ny lokalradio, der skal dele frekvensen på 107,8 mhz med Stevns Lokal Radio.

Det sker som konsekvens af, at Kulturstyrelsen har fordelt sendetiderne på frekvensen, da Stevns Lokal Radio (SLR) ikke selv fylder hele døgnet ud.

Den nye lokalradio hedder Gold FM og sender til Stevns fra et studie i Solrød.

– Vi er nogle gutter, som har lavet radio før og havde lyst til at få en fast sendetid. Så søgte vi Kulturstyrelsen og har nu fået såvel sendetilladelse på Stevns samt et driftstilskud efter de gældende regler, siger Dennis Skoglund, der selv er én af stationens fem studieværter til Dagbladet Køge. Herudover har Gold FM to faste studieteknikere tilknyttet – alle er de frivillige medarbejdere mellem 30 og 64 år.

I første omgang kommer der radio i eftermiddagstimerne på hverdage, nærmere bestemt mellem kl. 12 og 17, hvor SLR tager over frem til kl. 19. Fredag aften vil Gold FM sende fra kl. 19 til 24, men ikke i weekenden.

Be the first to comment on "Ny lokalradio på Stevns"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*