Dan Rachlin fyret på SBS Radio

Dan Rachlin

En af dansk radios grand old men, forlader SBS Radio igen igen efter at have været tilknyttet selskabets brands on and off i mange år.

Den erfarne danske radio DJ Dan Rachlin forlader SBS Radio med udgangen af marts måned. Det sker efter, at han i dag er blevet fyret fra SBS Radio. Og det er ikke første gang.

– Det må være en slags jubilæum! Jeg er blevet fyret på SBS Radio/ Nova FM for 117. gang, siger Dan Rachlin og tilføjer:

– det undrer mig, at man vælger at skille sig af med en så fleksibel og erfaren radiomand, som jeg har været det, og som endda kun har været freelanceansat. Jeg elsker jo radio, siger han til RadioAssistant.

Dan Rachlin kommer dog ikke til at lide nogen nød idet han de seneste flere end 10 år har udviklet sit brand i alle mulige retninger.

– jeg har de sidste 10 år lavet alt muligt samtidigt og det har egentligt været rigtigt godt. Og i den her situation viser det sig jo også, at det er godt at have flere ben at stå på, siger Dan Rachlin, der har masser af rive i som en skattet DJ til firmafester samt på diverse eksklusive klubber rundt omkring.

Dan Rachlin sender sidste gang på NOVA FM med udgangen af marts.

Be the first to comment on "Dan Rachlin fyret på SBS Radio"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*