BREAKING : Radio 1 og Silkeborg Guld lukker

Radio 1

Radio ABC overtager driften og stationerne skifter navn til Radio M Silkeborg og Radio Alfa Silkeborg. Ejerne er stadig Herning Folkeblad. Fem medarbejdere fyres.

Det er slut med lokalejet og drevet lokalradio i Silkbeorg fra efteråret, når Radio ABC Gruppen overtager den driften af Radio 1 og Silkeborg Guld til efteråret. Midtjyllands Avis blev tidligere på året overtaget af Herning Folkeblad, der i forvejen har et samarbejde med Radio ABC om driften af Radio M med Radio ABC Gruppen.

RadioAssistant erfarer, at nyhederne til de nye lokaler fortsat vil blive produceret i Silkeborg hos Midtjyllands Avis mens øvrigt indhold formentlig produceres hos Radio ABC i Randers.

Radio ABC Gruppen kommer dermed til næsten “at indkapsle” Radio Viborg, der sammen med Viborg Stifts Folkeblad er til salg. Viborg-ledelsen har dog tidligere afvist et salg til Radio ABC.

Baggrunden for lukningen er formentlig en mulig rationaliseringsgevinst i samdrift mellem Radio M i Herning samt Silkeborg stationerne. Silkeborg stationerne har haft en fornuftig økonomi med dertilhørende udsving.

Ledelsen i Midtjyllands Avis mener, at folk ønsker den samme musik uanset om man bor i Herning eller Silkeborg, og derfor kan man med fordel samle alt med undtagelse af nyheder eet sted.

Be the first to comment on "BREAKING : Radio 1 og Silkeborg Guld lukker"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*