Kritiker : DR P3 er dybt korrupt

DR P3

En eller flere personer, der udgiver sig for at være en del af musikindustrien, retter dybe anklager imod DR P3, musikchef Lars Trillingsgaard og flere navngivne DR-medarbejdere.

En eller flere personer anklager i direkte vendinger DR P3, musikchef Lars Trillingsgaard og flere andre navngivne DR-medarbejdere for at være korrupte:

“Denne film omhandler Danmarks Radios P3. I filmen vil fokus være på korruptionen og nepotismen som finder sted på den danske public service radio. Vil vil bl.a. komme ind på musikchefen Lars Trillingsgaard og nogle af P3’s værter, deres venskaber og personlige forhold til en række kunstnere, pladeselskaber og deres forfordeling af disse via misbrug af deres poster, brud på både public service aftalen og konkurrenceloven.

Vores udgangspunkt for at lave denne film er en lyst til retfærdighed og til at “ryste posen” i dansk musik.

Vi ønsker at lade hele Danmark få sandheden omkring de forhold der gør sig gældende for danske musikere i dag på Danmarks Radios P3. Vi håber på at filmen vil være med til at forårsage en ændring, og at dygtige danske musikere som i årevis har stået i skyggen pga. dette regime af vennetjenester og systematisk udelukkelse, vil få opløftning og mulighed for at tilføre dansk musik flere facetter og på den måde berige det danske folk med en bredere og mere alsidig musikkultur.

Mange har sikkert undret sig over det ensidige radiobillede og valget af kunstnere som får airplay på dansk public service. Hvorfor får visse kunstnere meget airplay, mens andre kunstnere ikke er blevet spillet i årevis eller måske aldrig spillet overhovedet? Den forklaring og meget mere giver denne film dig”, lyder det fra kritikerne.

Her er filmens del 1:

Her er filmens del 2:

RadioAsistant har ikke kunnet få valideret filmenes ægthed, men har valgt at bringe filmene idet anklagerne er sket på et offentlig medie som Youtube og fordi sagen har branchemæssig interesse.

RadioAssistant er fredag morgen i kontakt med folkene bag videoerne og afventer yderligere kommentarer.

RadioAssistant har bedt DR om en kommentar.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Korruptionen på P3 - DirtyDiscoSound

Leave a comment

Your email address will not be published.


*