Endring i nominasjonen til Prix Radio

Det har blitt en endring i shortlisten over de nominert til kategorien Årets nykommer i Prix Radio. Årsaken er at en av de nominerte viste seg å være drøye 40 dager for gammel til å bli nominert. Det åpner for et 16-år gammel talent fra Kristiansand.

Det er bare noen uker til Prix Radio-prisene skal deles ut, og så sent som i forrige ble shortlisten av nominerte kjent i 16 av 18 katgorier. Men det viser seg at en av de nominerte ikke innfridde kravene til nominasjon, og derfor har hovedjuryen i dag måtte sette inn ny kandidat.

Dette er bare god nyheter for 16-år gamle Casper Lehland, som er nominert fra Radio Sør.

Dessverre trist for Christian Gilsvik fra Radio Metro som bommer på nominasjonen til Årets radiotalent med bare noen dager. Han er født i midten av februar 1990, men kriteriene sier at han må være født etter 30. mars 1990.

Juryleder Morten Scott Janssen i P4 bekrefter endringen overfor RadioAssistant og nominasjonslisten som er publisert på radiodager.no er også oppdatert.

Be the first to comment on "Endring i nominasjonen til Prix Radio"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*