Klarer noen å slå Radioresepsjonen i år?

Radioresepsjonen. Foto: NRK

Steinar, Tore og Bjarte i Radioresepsjonen har vunnet den gjeve publikumsprisen under Prix radio flere år på rad med over 50 % av stemmene. Kan de gjenta bragden? Det er bare 10 dager igjen til årets Radiodager – er du påmeldt?

Det er publikum som stemmer frem en av de gjeveste prisene under Prix Radio. Publikumsprisen henger høyt og Radioresepsjonen har stort sett vært eneste mottager av denne.

Klarer noen av årets utfordrere å vippe dem ned fra tronen som de meste populære på norsk radio?

De som prøver seg i Askeladden-rollene i år er Kristofer og Alexander Schau, Rune Nilson og Torfinn Borkhus, Henriette Lien, Geir Schau og Øyvind Loven, samt Silje Stang, Bjørn Faarlund og Øystein Røe Larsen.

Avstemningen foregår på radio.no.

Vinnerne av alle prisene i Prix Radio 2015 offentliggjøres under festmiddagen på Ullevaal Stadion fredag 18. september.

Er du påmeldt til årets Radiodager?

Til tross for hardere tider i radiobransjen med nedskjæringer på mange hold er deltagelsen på Radiodager i ferd med å nærme seg samme nivå som ifjor. Og det er fortsatt rom for flere, skriver Radiodager i en infomail i dag. Det inviteres som sedvanlig til faglig fordypelse og inspirasjon på dagtid og feiring av det beste som er produsert av radio i Norge det siste året under Prix Radio festen fredag kveld 18.9.

Be the first to comment on "Klarer noen å slå Radioresepsjonen i år?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*