P3 Guld 2016: De optrædende og nominerede er klar

Nicholas Kawamura og Joakim Ingversen er årets værter, når P3 Guld fredag den 21. oktober løber af stablen for 15. gang i DR Koncerthuset. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1

Fredag 21. oktober klokken 21.00 blænder DR3 op for P3 Guld 2016 – live fra DR Koncerthuset med et flot line-up, spændende nomineringer og to værter i topform. Alle billetter til P3 Guld 2016 blev revet væk på under 20 minutter.

P3 Guld 2016 byder således efteråret velkommen med et brag af et show, når DR Koncerthuset fredag den 21. oktober klokken 21.00 vil sprudle af lækkert musik, talent og de bedste navne på den danske musikscene lige nu.

Imponerende line-up

I løbet af de sidste par uger er flere af de navne, som skal optræde i DR Koncerthuset drypvist blevet “breaket” på P3, dr.dk og på de sociale medier – og i dag er det samlede line-up klar: Burhan G, Chinah, Karl William, Alex Vargas, Liss og Phlake er blandt de navne, der i år udgør det flotte line-up til P3 Guld.

Nomineringer der peger fremad

De nominerede til priserne ved P3 Guld 2016, er også drypvist blevet “breaket” i P3-programmerne ‘Go’ Morgen P3’, ‘Lågsus’ og ‘P3’s Museum for Kunst’. Præcis som de foregående år forsøger P3 Guld sig med et kig i krystalkuglen. Alex Vargas, Liss, Phlake og Karl William udgør dette års nominerede til P3 Gulds fornemste pris – P3 Prisen.

P3 Talentet er et forventningsfuldt skub til dem, der meget vel kan give os næste års kæmpehit. Eller som viser tegn på at have taget de første skridt i en lang og spændende karriere. I år er Lord Siva, Chinah, Anya og Benal blandt P3’s bud på kunstnere, der i fremtiden vil levere lydsporet til danskernes hverdag.

P3 Lytterhittet – lytterne vælger de nominerede

De nominerede i den sidste kategori – P3 Lytterhittet – er i denne uge blevet bestemt af P3’s lyttere, der har haft mulighed for at vælge mellem numre, der har været højt placerede på dette års spillelister på P3. De startede som otte nominerede i semifinalen, og der er plads til fire i finalen.

‘P3’s Museum for Kunst’ har hele ugen afholdt battles mellem to kunstnere, og lytterne har i løbet af ugen sendt ’7 Years’ Af Lukas Graham, ’Shackled Up’ af Alex Vargas og ‘For Evigt’ af Volbeat i finalen. Klokken cirka 17.50 fredag blev det sidste battle holdt mellem Gilli med ’Tidligt Op’ og MØ med ’Final Song’. Her gik MØ videre, og herefter er det samlede felt til P3 Lytterhittet også endeligt på plads.

Be the first to comment on "P3 Guld 2016: De optrædende og nominerede er klar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*