Anne Kejser bliver vært på P1

Anne Kejser er kvinden, der lægger navn og stemme til et nyt program på P1. Kejser er et program, der sætter fokus på det moderne liv, som 35-50-årige lever. Foto: Mette Heiring © Type 1

Nyt program på P1 med Anne Kejser som vært sætter fokus på det moderne liv – med alt, hvad det indebærer af arbejde og karriere, parforhold og skilsmisse. – Jeg synes, at det er vigtigt at huske på, at der ikke kun er én sandhed, siger Anne Kejser.

Skilsmisse, karriereplanlægning og børneopdragelse. Der er mange bolde at jonglere med i dagligdagen. Men hvad gør andre? Hvad er rigtigt, ifølge eksperterne? Og er der ikke en genvej til også at få tid til sig selv?

Det søger vært Anne Kejser svar på i et nyt P1-program med titlen ‘Kejser’. Programmet er til folk i alderen fra 25 år og opefter – alle, der har job, børn og så meget som bare overvejer et parforhold.

  • ‘Kejser’ på P1 hver torsdag klokken 9.05, resten af 2016. I 2017 er der ‘Kejser’ på P1 mandag-onsdag, alle tre dage fra klokken 10.05-11.00 – første gang den 2. januar.

Bag mikrofonen sidder vært Anne Kejser, der er uddannet musicalperformer og har optrådt på mange scener, men mest er kendt fra tv. I det civile er Anne er 35 år, gift med Mette og sammen har de datteren Noria på to år. Familien er bosat i en lille by nordenfjords i et træhus med brændeovn og drivhus i haven:

“Jeg synes, at det er vigtigt at huske på, at der ikke kun er én sandhed. Blot fordi man selv gør tingene på én måde, betyder det ikke, at det nødvendigvis er den rigtige eller den eneste måde. I Kejser er der plads og mulighed for at diskutere, blande sig og måske blive inspireret af andres valg,” fortæller vært Anne Kejser.

Anne Kejser er kvinden, der lægger navn og stemme til et nyt program på P1. Kejser er et program, der sætter fokus på det moderne liv, som 25-50-årige lever. Foto: Mette Heiring © Type 1

Anne Kejser er kvinden, der lægger navn og stemme til et nyt program på P1. Kejser er et program, der sætter fokus på det moderne liv, som 25-50-årige lever. Foto: Mette Heiring © Type 1

Be the first to comment on "Anne Kejser bliver vært på P1"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*