Geeti Amiri er vært på nyt P1-program

Debattør Geeti Amiri er vært på det nye P1-program 'Geetisk råd', der sætter fokus på dilemmaer og udfordringer fra unge med anden etnisk baggrund. Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1

Forfatter og debattør Geeti Amiri er vært på det nye program på P1 ’Geetisk råd’, der sætter fokus på dilemmaer og udfordringer, som unge med anden etnisk baggrund kæmper med.

I ’Geetisk råd’ kan unge indsende breve anonymt og lytte med, når et panel diskuterer emnerne. ’Geetisk råd’ bliver, ifølge kanalchef på P1 Thomas Buch-Andersen, en øjenåbner for lytterne:

”Geeti Amiri er ved at udvikle sig til en af sin generations stærkeste stemmer imod social kontrol og kulturel undertrykkelse. Det er en kamp, der foregår skjult mange steder i Danmark, og som vi ser frem til at afdække med Geeti Amiri i den kommende tid.

‘Geetisk råd’ bliver et blik ind i en verden, som få kender. Og det vil blive en øjenåbner for mange eksisterende og nye P1-lyttere”, fortæller han.

Programmet får premiere på søndag den 4. december klokken 11.05 og kommer rundt om en større palet af udfordringer, som unge med en tværkulturel baggrund har. Geeti Amiri har som ung selv manglet et forum som dette, hvor hun kunne udtrykke sig:

Har selv savnet et sted at blive taget seriøst

”Jeg har selv savnet et sted, hvor jeg kunne høre mine udfordringer blive taget seriøst, og jeg oplever mange mennesker, der skriver til mig med dilemmaer. Men det hele sker i det skjulte – og bliver derfor tabubelagt. Med programmet kan vi skabe et trygt rum i radiosfæren, hvor vi hjælper unge, der bakser med problemerne alene”, fortæller hun.

Debattør Geeti Amiri er vært på det nye P1-program 'Geetisk råd', der sætter fokus på dilemmaer og udfordringer fra unge med anden etnisk baggrund. Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1

Debattør Geeti Amiri er vært på det nye P1-program ‘Geetisk råd’, der sætter fokus på dilemmaer og udfordringer fra unge med anden etnisk baggrund. Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1

Be the first to comment on "Geeti Amiri er vært på nyt P1-program"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*