‘Danskerbingo’ overtager lørdag formiddag på P3

Siden sommeren har ‘Danskerbingo’ sendt 45 udsendelser i hverdagene mellem klokken 9.00 og 12.00 på P3. Fremover vil det populære program blive sendt hver lørdag formiddag samme tid. Programmet overtager den sendetid, der før tilhørte ‘Selskabet’.‘Danskerbingo’ går i al sin enkelthed ud på, at finde danskere, der har gjort eller været udsat for noget specielt. Kategorierne trækkes fra en god gammeldags bingo-tromle, og herefter ringer eller skriver lytterne ind, hvis de opfylder kriterierne, eller kender nogen, der gør.

Vært Andreas Kousholt beskriver i en af udsendelserne programmet som “et radiofonisk jagtprogram”.

“I det her program er det lytteren, der er stjernen. Det er dem, der skaber programmet, og gør det værd at lytte til. Når en lytter siger “tak for et godt program” tænker jeg bare “I lige måde”. Uden dem ville vi bare stå og jamme,” siger Andreas Kousholt.

Umuligt at blive træt af gode historier

Lytternes historier er en stor del programmet. Derfor planlægger værterne Andreas Kousholt og Jacob Weil ikke de store ændringer i formatet, selvom ‘Danskerbingo’ fremover vil blive sendt på et andet tidspunkt.

“Det kan godt være, vi kommer til at skrue lidt hist og her, men vi skal ikke lave en kæmpe renovering. Lige nu synes vi, at programmet fungerer rigtig godt, så det vil vi gerne bevare. Det er umuligt at blive træt af gode historier,” siger Andreas Kousholt.

Be the first to comment on "‘Danskerbingo’ overtager lørdag formiddag på P3"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*