’Giro 413’ er klar til at få ansøgninger

Udviklingskonsulent på Røde Kors' familienetværk Tenna Borup Ahlquist Rasmussen fik 15.000 kroner overrakt af Giro 413-vært til projektet 'En glad dag'. Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1

Frem til den 1. februar har DR åbent for ansøgninger om pengene, der kommer ind til klassikeren ’Giro 413’ på P5. Pengene, der kommer ind til ønskeprogrammet på P5, bliver givet videre til ”projekter, aktiviteter og events for udsatte og socialt dårligt stillede børn og unge under 18 år i Danmark”.Frem til den 1. februar har DR åbent for ansøgninger om pengene, der kommer ind til klassikeren ’Giro 413’ på P5. Pengene, der kommer ind til ønskeprogrammet på P5, bliver givet videre til ”projekter, aktiviteter og events for udsatte og socialt dårligt stillede børn og unge under 18 år i Danmark”.

Siden programmets start i 1946 har lytterne i alt samlet 28 millioner kroner ind til ’Giro 413’ og den gode sag. De er alle gået videre fra DR til projekter og foreninger, som hjælper børn og unge, der er socialt dårligt stillede eller i vanskeligheder.

”Man kan ikke søge som privatperson, men der er frit slag for foreninger og projekter, som har den gode idé til at gøre livet lidt gladere for udsatte og socialt dårligt stillede danske børn. Det kan være børn og unge, der vokser op i hjem, hvor der ikke er råd til at tage på ferie eller udflugter, eller hvor der ikke er råd til, at familiens yngste kan deltage i fritidsaktiviteter og tage del i det sociale liv, som det giver,” forklarer Margaret Lindhardt, der har været vært på ’Giro 413’ i sammenlagt 19 år.

 

Be the first to comment on "’Giro 413’ er klar til at få ansøgninger"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*