Guldägget: Döper om radiokategori til audio så att de bättre speglar dagens medieverklighet

Reklamtävlingen Guldägget gör om sin radiokategori, som från och med nu har namnet “Audio”. Mattias Ronge i Guldäggets tävlingsgrupp säger att tävlingen “har arbetat med kriterierna och nu döper vi om två kategorier så att de bättre speglar dagens medieverklighet.”– Vi ser kontinuerligt över Guldäggets kategorier, såväl namn som kriterier, och strävar efter att vara ständigt nyfikna till den snabba utvecklingen, säger Mattias Ronge som sitter i Guldäggets tävlingsgrupp och är VD på Edelman Deportivo.

I kategorin Audio kan bidrag skickas in som ”är publikt framförda i radio eller webbradio samt andra digital format som till exempel en podd”. Det måste dock fortfarande finnas ett företag eller en organisation bakom podden, eftersom det är det kommersiella och inte det redaktionella innehållet som belönas.

– Tidigare under året har vi arbetat med kriterierna och nu döper vi om två kategorier så att de bättre speglar dagens medieverklighet, säger Ronge.

Be the first to comment on "Guldägget: Döper om radiokategori til audio så att de bättre speglar dagens medieverklighet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*