Jakob Arvola forlater Radio Norge og Morgenklubben

Programleder Jakob Arvola på jobb i Radio Norge.

Jakob Arvola har sagt opp jobben i Radio Norge og har landet en ny jobb – som han foreløpig ikke ønsker si noe om. Arvola har i seks år vært morgenanker på nyhetene og sparringpartner for programlederne i Morgenklubben på Radio Norge. – Dette er en av de sjeldne ledige stillingene i medie-Norge nå, sier Arvola til RadioAssistant.

Det er en veldig attraktiv ledig stilling i markedet – nyhetsanker på Radio Norges morgensending. Stillingen har de siste seks årene tilhørt Jakob Arvola. Han har selv sagt opp stillingen og sier til RadioAssistant at hans avgang kommer uten dramatikk.

– Dette er helt udramatisk, og betyr bare at det nok en gang, heldigvis, er bevegelse i markedet for fagfolk i bransjen.

Den nye jobben kan ikke Arvola si noe om riktig ennå, men har vært godt nok for ham til å forlate en jobb han har vært veldig glad i.

I et innlegg på sine egne Facebook-sider skriver han:

Kjære lyttere av Radio Norge! Tusen takk for disse seks årene! Dere har gjort meg rikere, som dedikert fagmenneske på radio. Dere, og sjefene mine, som i dag har lyst ut stillingen min. Sannelig jeg sier dere som føler dere kallet: Søk på stillingen! I noen uker fortsatt skal jeg lese nyhetene på Morgenklubben. Jeg kommer tilbake til den nye stillingen – men i mellomtiden: Måtte dere ha en superduper jul!

Arvola har bare lovord om sin arbeidsgiver, og skryter av Bauer Media som fortsatt satser på journalistikk.

– Dette er en av de sjeldne ledige stillingene i medie-Norge nå. Det gleder meg veldig at Bauer går ut og lyser den ut. Den siste tiden i det norske mediemarkedet tørster etter at konsern går ut og tar grep om journalistikk.

1 Comment on "Jakob Arvola forlater Radio Norge og Morgenklubben"

  1. Nrk Klassisk har blitt et mareritt med en jabbende, nyhetsoppdaterende morgenvert med store mindreverdighetskomplekser som avsløres i grusom skingrende radiostemme som hverken er nordlending eller østlending, som med negative nyhetsoppdateringer innpakket i ‘den evige musikk’ ødelegger morgener og formiddager til elskere av klassisk med uro. Ledelsen i Nrk og Nrk klassiske har ødelagt et tidligere godt program. Takk for meg!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*