Julehygge på Jazzkanalen

Juletræslys. Foto: CC BY-SA 3.0

Fredag den 23. december bringer Jazzkanalen en speciel udsendelse med julehygge for lytterne. Fem af de faste studieværter er gået sammen og sender tre timers julejazz. Studieværterne har hver især forskellige genre at præsenterer.Fredag den 23. december 2016 kl. 14.00 til 17.00 bringer Jazzkanalen en speciel udsendelse med julehygge for lytterne. Fem af de faste studieværter er gået sammen og sender tre timers julejazz – sammen. Det drejer sig om Ole Holde, John Macko, Daniel Jørgensen, Flemming Madsen og Flemming Olsen.

Studieværterne har hver især forskellige genre at præsenterer. Ole Holde tager sig af den traditionelle New Orleans jazz, John Macko er mere til Dixielandjazz, medens 2 gange Flemming mest beskæftiger sig med Swing og Big Band musik. Daniel er mest til vokal jazz og nyere jazztoner – så lytterne får en god palet af glad julejazz at hygge sig med.

Udsendelsen bliver desuden genudsendt 2. juledag, mandag den 26. december kl. 14.00 – 17.00.

Jazzkanalen studieværter. Foto: Jazzkanalen/Facebook

Be the first to comment on "Julehygge på Jazzkanalen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*