Jullåt från Mix Megapol ligger etta på iTunes

En jullåt som har gjorts av Mix Megapol är den mest sålda nedladdade på Itunes, meddelar Bauer Media i ett pressmeddelande. Den har nu tagit sig förbi både världsartisterna ZAYN och Taylor Swift och Idolvinnare Liam och ligger nu etta på iTunes-listan över de mest nedladdade låtarna i Sverige.Mix Megapol har via morgonprogrammet “Gry & Anders med Vänner” uppmanat lyssnarna att stödja “Växel-Calles” låt “Calles Jul” genom att köpa den för 9 kronor på iTunes. Låten har också lagts till i spellistan på radion och videon har publicerats på Gry & Anders med Vänners Facebooksida. Nu ligger låten etta och har puttat ner flera världsartister från förstaplatsen.

Se videon här:

Be the first to comment on "Jullåt från Mix Megapol ligger etta på iTunes"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*