Nordmenn i kø for å donere sin FM-radioer til Afrika

(c) Can Stock Photo Inc. / katielittle25

Overgangen til digitalradio nærmer seg nå med stormskritt og for mange nordmenn handler det ikke om en adapter for å få den gamle til å fungere – men snarere en ny radio. De gamle radioene kan leveres inn der du kjøper ny, men Det Norske Misjonsselskap har også funnet behov for norske radioer. I Afrika.

Det er Romsdals Budstikke som bringer historien om kø i Molde domkirke på søndag. Årsaken: folk kom med sine FM-radioer som “offer”. Målet for apparatene er folk i det afrikanske landet Kamerun. Innsamlingen er en del av kampanjen “Gi en radio” som Det Norske Misjonsselskap (NMS) står bak.

Aksjonen skjer etter initiativ fra radiostasjonen «Evangeliets røst» i Kamerun, som hadde ideen, skriver dagen.no.

Kirkegjengerne i Molde donerte også penger til frakten av de donerte radioene. Til sammen kom det inn litt over 40 radio i domkirken denne helgen.

Be the first to comment on "Nordmenn i kø for å donere sin FM-radioer til Afrika"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*