Ny krimipodcast om et af Danmarks mest brutale mord

Kristian Halken spiller freelancejournalisten Per Carling i DR Podcasts nye krimipodcast, 'Jaguar'. 'Jaguar' er inspireret af en af danmarkshistoriens mest blodige drabssager. Foto: Birgitta Præstholm © Type 2

Kristian Halken spiller freelancejournalisten Per Carling i DR Podcasts nye krimipodcast, ‘Jaguar’. ‘Jaguar’ er inspireret af en af Danmarkshistoriens mest blodige drabssager, mordet på taxachauffør Torben Vagn Knudsen.I påsken 2005 findes en arm og to ben i en håndværkercontainer. Næste dag finder en hundelufter et hoved i en vasketøjskurv og en torso i en kuffert.

Der er blevet købt tre liter klorin hos købmanden og den mand, der er dræbt og parteret, er sidst blevet set voldsomt beruset på ‘Andys Værtshus’. Han var taxachauffør og sad den aften sammen med to personer, der var kendt i det københavnske DJ-miljø og gik under kaldenavnene ‘Amerikaneren’ og ‘Jaguar’. Efter en uge, hvor opklaringen af sagen og menneskejagten er sat ind, melder Amerikaneren sig selv. Jaguaren er til gengæld som sunket i jorden og i dag, 11 år senere, er han stadig efterlyst. ‘Jaguar’ er inspireret af denne brutale mordsag. Hvad skete der den langfredag morgen i påsken 2005?

Jaguar er en grotesk detektivhistorie sølet ind i klassisk film noir og sort humor. Manuskriptet er skrevet af Mikkel Bak Sørensen og Lars Bang, instruktør er Kasper Sejersen. De medvirkende er Kristian Halken, Christine Sønderris, Anne Sofie Espersen, Mette Horn, Søren Pilmark, Tommy Kenter med flere.

Lyt til første afsnit af 10 mandag den 5. december på www.dr.dk/drpodcast og de efterfølgende ni mandage.

Kristian Halken spiller freelancejournalisten Per Carling i DR Podcasts nye krimipodcast, 'Jaguar'. 'Jaguar' er inspireret af en af danmarkshistoriens mest blodige drabssager. Foto: Birgitta Præstholm © Type 2

Kristian Halken spiller freelancejournalisten Per Carling i DR Podcasts nye krimipodcast, ‘Jaguar’. ‘Jaguar’ er inspireret af en af danmarkshistoriens mest blodige drabssager. Foto: Birgitta Præstholm © Type 2

Be the first to comment on "Ny krimipodcast om et af Danmarks mest brutale mord"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*