P8 Jazz Alive 2017 i DR Koncerthuset

P8 Jazz gør det igen. Samler over 20 forskellige jazzmusikere på scenen for én enkelt aften i DR Koncerthuset. Sætter dem sammen i nye og overraskende konstellationer. Jazz rimer på varme og vildskab, verdensborger og vidtrækkende visum, værtshus og villatelt, visionær og vibrerende, vrøvlet og vildtvoksende, vemod og venskab. En lille smule violet velour.

For andet år i træk lægger DR Koncerthuset mørkerøde plyssæder til en anderledes musikalsk oplevelse, hvor unge og gamle musikere med forskellige udgangspunkter mødes og undersøger jazzens spændvidde på scenen. Fra det groovy og gyngende til det sarte og sjælelige.

8 Jazz og DR K transmitterer hele herligheden på selve aftenen, 31. marts 2017.

Be the first to comment on "P8 Jazz Alive 2017 i DR Koncerthuset"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*