Tiny Audio C6 er årets DAB-produkt

Tiny Audio C6

Hvert år kårer Elektronikkbransjen årets julegaver. I årets kåring ble Tiny Audio C6 vinneren i kategorien “årets DAB-produkt”. Tiny Audio har vunnet en rekke tester i norske magasiner og nettaviser. Det har blitt solgt 100 000 adaptere av serien siden oppstarten for 3 år siden.

Pressemelding:

Snart skal FM-nettet slukkes og da blir det stille i bilen for mange. Det er over 2 millioner kjøretøy i Norge, som kjører uten DAB+ i bilen.

– Dette gjelder ikke bare gamle biler, men også flere nyere biler mangler en DAB+-mottaker i bilen, sier Tom Vedvik i TT Micro.

En test-vinnende serie

Tiny Audio har vunnet en rekke tester i norske magasiner og nettaviser. Det har blitt solgt 100 000 adaptere av serien siden oppstarten for 3 år siden.

– Å tilby gode produkter er en viktig del av digitaliseringen av Norge. Vi er stolte over at Tiny Audio er kåret til årets DAB-produkt, sier Vedvik.

Den nye biladapteren henter strøm fra 12V-uttaket i bilen og sender dab-lyden trådløst til eksisterende FM-radioen i bilen. Skjermen viser kanal, låt og programinformasjon, i tillegg til service following.

Be the first to comment on "Tiny Audio C6 er årets DAB-produkt"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*