To nye nasjonale DAB+ stasjoner fra Bauer Media

Bauer Media har fått til sammen tre nye digitalradio-konsesjoner fra Medietilsynet. Norsk Pop er vi allerede kjent med, men det er også gitt konsesjon til stasjonene Radio Top40 og Radio Vinyl. Alle de til sammen tre radiostasjonene blir å finne i DAB+ på riksblokken.

Bauer Media, som fra før driver kjente og store merkevarer i Norge, planlegger en bred meny til lytterne når FM-slukkingen er i gang. Norsk Pop har allerede blitt lansert, og nå er det altså klart at det kommer minst to nye nasjonale kanaler til fra selskapet.

Det er så langt ikke kommet noe informasjon fra Bauer om de nye kanalene, men fra Sverige kan man anta at man i det minste er inspirert av Vinyl FM for den ene nye radiostasjonen.

Det er grunn til å tro at stasjonene kommer til å bli tunge på musikk, men som lanseringen av Norsk Pop viser, så er det grunn til å tro at det vil bli noe programlederkapasitet på de nye kanalene.

Om Bauer Media

Selskapet driver den riksdekkende reklamefinansierte radiokanalen Radio Norge, i tillegg har de KISS, Radio Rock, Radio Soft og flere underkanaler i kanalporteføljen. Alle kanalene finnes nasjonalt på DAB og på nett.

Selskapet har 65 ansatte i Bergen og Oslo, med samarbeidspartnere over hele verden.

Be the first to comment on "To nye nasjonale DAB+ stasjoner fra Bauer Media"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*