Bauer Media henter inn Vidar Lønn Arnesen til sin nye digitalkanal Vinyl

Vidar Lønn-Arnesen (født 1940) er en norsk sanger, underholder og programleder kjent fra en rekke radio- og tv-programmer med populærmusikk i NRK, blant annet Norsktoppen, Ti i skuddet, Da Capo samt Puslespill i Barne-TV. Foto: Rigmor Dahl/Delphin - Oslo Museum: image no. OB.RD4738a, via digitaltmuseum.no., CC BY-SA 4.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/)

Som RadioAssistant kunne avsløre i desember kommer det en ny digitalkanal fra Bauer Media ved navn Vinyl. Som navnet tilsier blir den mer nostalgisk av natur enn de andre stasjonene som Bauer tilbyr i sin portefølje allerede. På programledersiden er 76 år gamle Vidar Lønn Arnesen hentet ut av pensjonstilværelsen.

Snart syv år etter at han sa takk for seg i NRK, gjør Vidar Lønn Arnesen comeback, og det passende nok til en kanal som skal bære navnet Vinyl.

Muligheten til å få spille hitlåter fra 1950, -60- og 70-tallet ble en for fristende jobb for den ikke ukjente pensjonisten.

– Det er de tre store tiårene, hvor så mange fine melodier kom til og ble klassikere. Folk spør meg hele tiden etter flere radioprogrammer. Men jeg skal bare lage et i uken, jeg er pensjonist, sier Lønn-Arnesen til NTB.

Sendingene blir pre-produsert, og det første programmet sendes 11. januar – når FM-slukkingen begynner i Nordland.

– Da sendes første utgave av «Hitparaden», som blir tittelen. Jeg skal spille de mest populære låtene fra disse tre tiårene, den generelle listepopen som er midt i det smørøyet jeg har holdt meg til siden jeg laget piratradio i Horten i 1955, sier Lønn-Arnesen.

Leif-Erik Forberg og Rune Dahl er også bekreftet som programledere på Vinyl.

Be the first to comment on "Bauer Media henter inn Vidar Lønn Arnesen til sin nye digitalkanal Vinyl"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*