Etter 14 år gir Kimy Hjemaas Fagermo seg som sjef i Radio Ålesund

Etter 14 år har Kimy Hjemaas Fagermo valgt å kaste inn håndkledet. Hun har gjort det hun kan på radio lokalt og har opptil flere t-skjorter som beviser det. Nå skal 45-åringen få nordmenn til å investere i vingårder i Italia.

Det er Bypatrioten som skriver om nordlendingen som valgte seg Ålesund.

– Det er nesten som å forlate hjertebarnet mitt. Jeg har vært med på denne reisen nesten helt fra starten og sett babyen vokse seg sunn og god, sier Fagermo som nå har bestemt seg for å forlate bransjen.

1. mars begynner hun som seniorselger i det ekspansive ålesundsselskapet Vino Piemonte. Der skal hun få nordmenn til å investere i eksklusive vingårder i Italia.

Radio Ålesund for to menn som ledere etter 14 år med en sterk kvinne ved roret. Det er Egil Farstad som overtar redaktørstolen, ogChristian Bang blir salgsleder i markedsavdelingen.

– Jeg er selvsagt stolt over det vi har fått til, både når det gjelder oppslutning, innhold og økonomisk. I starten hadde vi håp om å nærme oss tre millioner i omsetning. I dag er vi seks ansatte og har passert seks millioner, sier Kimy Hjemaas Fagermo til Bypatrioten.

Be the first to comment on "Etter 14 år gir Kimy Hjemaas Fagermo seg som sjef i Radio Ålesund"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*