Første navne til RadioRadio 2017 på plads – billetsalget er nu åbnet

Den fjerde udgave af inspirationsdagen RadioRadio bliver den 29. april 2017. Planlægningen er i fuld gang og de første talere er på plads. Billetsalget til RadioRadio 2017 er nu åbnet. Fokus er fortsat på håndgribelige værktøjer, inspiration og ren, dedikeret kærlighed til radiomediet.RadioRadio 2017 foregår som tidligere år hos Centralværkstedet i Århus lørdag den 29. april fra 10-17 med efterfølgende networking og grill samme sted.

De første talere er på plads og tæller tidligere sort spejder, natholdsvært og podcaster Anders Breinholt om værtsskab, medie- og kreativitetsguruen Gary Carter som blandt andet har været med til at udvikle Big Brother, X Factor og Masterchef, samt neuromarketingsekspert Tanja Falsig.

Billetsalget startet

Billetsalget til RadioRadio 2017 er nu åbnet. Fokus er fortsat på håndgribelige værktøjer, inspiration og ren, dedikeret kærlighed til radiomediet.

Be the first to comment on "Første navne til RadioRadio 2017 på plads – billetsalget er nu åbnet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*