Hedmarksradioene AS utvider og fra i morgen blir Radio Exact til Hamarradioen

Bildet er fra da Line Langnes fra Medietilsynet og Ole Jørgen Torvmark fra Digitalradio Norge og Bjørn-Martin Brandett fra HedmarksRadioene AS (i midten) overvar at den første lokale DAB-senderen ble slått på i Hedmark vinteren 2016. Foto gjengitt med tillatelse fra HedmarksRadioene AS

Gjennom flere år har HedmarksRadioene AS og Radio Exact samarbeidet og radiostasjonen i Hamar har blitt produsert fra hovedkvarteret i Solør. Sa Radio Exact valgte å legge ned driften effektiv i dag, ble det inngått en avtale om overtagelse. Fra i morgen, 1. februar, heter radioen HamarRadioen.

HedmarksRadioene AS har utviklet flere sterke lokale varemerker over hele Hedmark fylke og nå innlemmes et viktig medlem i familien, HamarRadioen. Den vil sammen med SolørRadioen, ElverumsRadioen, TrysilRadioen og ØsterdalsRadioen – i tillegg til bonuskanaler på DAB-nettet selskapet selv eier og driver – utgjøre en tilnærmet helhetlig dekning av innlandsfylket.

Den eneste byen HedmarksRadioene AS ikke har kontroll er i Kongsvinger, men her er de inne på eiersiden med 30 prosent.

Daglig leder Bjørn-Martin Brandett sier til RadioAssistant at overgangen til ny eier og nytt navn vil bli smidig, og foruten navnet vil det ikke bli store endringen for lytterne i Hamar.

– Vi har samarbeidet i mange år, og de siste årene har vi også sendt og produsert mesteparten hos oss. Da de skulle avvikle kom vi til enighet om en videreføring hos oss. Produktet blir mye det samme, og lytterne og en del annonsører blir med oss videre, sier han.

Produktet som produseres har bakgrunn i en felles fylkessending med lokale innstikk i de forskjellige områdene.

– Nå er målet enda mer lokale utskift, og vi håper å få i gang lokale sportsoverføringer igjen, sier Brandett om HamarRadioen.

Be the first to comment on "Hedmarksradioene AS utvider og fra i morgen blir Radio Exact til Hamarradioen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*