Kun 10 dage tilbage: Tusindvis af lyttere bliver ramt når YouSee slukker for FM-signal

Den 27. januar slukker YouSee for FM-signalet, som de i dag sender ud gennem kabelstikket i mange danske hjem. DRs radiochef er ærgerlig over lukningen. – Jeg synes personligt, det er en undervurdering af radioens store betydning for danskerne, men det er en beslutning, som DR ikke har haft noget med at gøre, siger DRs radiochef Gustav Lützhøft.Den 27. januar i år slukker YouSee nemlig for signalet gennem kabelstikket. Det betyder med andre ord, at radioen bliver tavs, hvis man ikke selv gør noget. YouSee forklarer lukningen med, at man i stedet vil udnytte FM-signal-pladsen til at skabe hurtigere netforbindelser og bedre billedkvalitet på HD-kanaler på fjernsynet.

DRs radiochef Gustav Lützhøft er ikke glad for YouSees beslutning, som formentlig kommer til at berøre mindst 100.000 husstande over hele landet.

– Det er ærgerligt for dem, der bliver ramt af det. Jeg synes personligt, det er en undervurdering af radioens store betydning for danskerne, men det er en beslutning, som DR ikke har haft noget med at gøre. Slukningen af FM-signalet ud gennem kabelstikket vil blandt andet ramme en del ældre lyttere, som vi ved er nogle af dem, der flittigst hører radio via kabelstikket. Det vil også berøre flere af dem, der har gjort meget for at høre musikken fra radioen i høj kvalitet på for eksempel deres stereoanlæg, siger Gustav Lützhøft.

Be the first to comment on "Kun 10 dage tilbage: Tusindvis af lyttere bliver ramt når YouSee slukker for FM-signal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*