Mads & Monopolet beskyldes for at bagatellisere seksuelt overgreb

Det populære radioprogram beskyldes for at bagatellisere seksuelt overgreb mod sovende kvinde. Radiolyttere raser på ‘Mads & Monopolets’ Facebookside. Udover kritikken af de to mandlige gæsters forbeholdne kritik af overgrebet er flere desuden undrende over for, hvorfor panelets eneste kvinde ikke markerede sig tydeligere på kvindens vegne.I lørdagens udgave af Mads & Monopolet på DR’s P4 blev der blandt meget andet diskuteret en episode, hvor en mand havde gramset på en sovende kvinde. Ifølge flere sure radiolyttere, der nu raser på ‘Mads & Monopolets’ Facebookside, fik de indbudte gæster – skuespiller Carsten Bjørnlund, musiker Søren Rasted og politiker Johanne Schmidt-Nielsen – ikke taget kraftig nok afstand til overgrebet, der ifølge kritikerne blev gjort til en uskyldig episode, hvor den sovende kvinde måske ‘ikke selv var helt uden skyld’.

Lyttere raser over at ofret overhovedet mistænkeliggøres.

Udover kritikken af de to mandlige gæsters forbeholdne kritik af overgrebet er flere desuden undrende over for, hvorfor panelets eneste kvinde – Johanne Schmidt-Nielsen – ikke markerede sig tydeligere på kvindens vegne.

Be the first to comment on "Mads & Monopolet beskyldes for at bagatellisere seksuelt overgreb"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*