Ny generaldirektör utsedd för Myndigheten för press, radio och tv

Idag utsåg regeringen Charlotte Ingvar-Nilsson till ny generaldirektör för Myndigheten för press, radio och tv, med tillträde under våren 2017. Charlotte Ingvar-Nilsson kommer närmast från tjänsten som enhetschef, tillika departementsråd på Kulturdepartementet.Regeringen har idag utsett nya myndighetschefer till tre myndigheter. Institutet för språk och folkminnen; Statens försvarshistoriska museer; och Myndigheten för press, radio och tv.

Charlotte Ingvar-Nilsson, assessor vid Svea hovrätt, har bl.a. arbetat som huvudsekreterare i utredningen om översyn av lagen om etnisk diskriminering i arbetslivet samt utredningen om den framtida kommersiella lokalradion.

Hon har också varit rättschef på Post- och telestyrelsen och kommer nu närmast från tjänsten som enhetschef, tillika departementsråd på Kulturdepartementet.

Be the first to comment on "Ny generaldirektör utsedd för Myndigheten för press, radio och tv"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*