Overveldende respons fra lytterne på P4-gruppens digitale satsning P10 Country

Tekstmeldingene renner inn på P10 Country. Lytterne later til å elske det nye tilbudet og programleder Tony Ågotnes sier at det for ham er “helt tydelig at countrymusikken snakker rett til lytternes hjerter.” Han beskriver responsen som den aller beste i en snart 30 år lang karriere.

Det kan late til at country har samme effekt på nordmenn som amerikanere. Denne unike musikksjangeren med sin fortellerteknikk og ofte hjerteskjærende tema slår seg rett inn som favoritt også her i landet.

– For meg er det helt tydelig at countrymusikken snakker rett til lytternes hjerter. Jeg hadde min første radiosending for snart 30 år siden. Jeg har aldri møtt ærligere lyttere en P10 publikummet. Tekstmeldingene jeg får setter meg helt ut. De som hører på er bare helt fantastiske, sier Tony Ågotnes i en artikkel som er lagt ut på P10 Countrys egne hjemmesider.

Dette skriver lytterne:

Ole her, sitter i ei maskin her å jobba øvetid. Må få på nokke country med litt futt i så eg holde meg våken! ?

Jeg er en 24 år gammel jente som straks er ferdig utdannet jurist! Dagene går med til å skrive masteroppgave samtidig som jeg hører på herlig countrymusikk på P10. Rascal Flatts er favoritt-bandet! Hilsen Erika.

Eirik her….kjører langtransport mellom Fredrikstad og Bergen. Elsker Country så når dere kom på lufta var det som sendt fra himmelen……helt fantastisk. Og du….låta til Lonestar…..allready there…..får meg litt blank i øynene. Passer så godt for alle som må jobbe borte fra barn og kone…..nå er jeg på vei hjem for å ta helg. Tuuuusen takk for fantastisk musikk mvh Eirik

Hei sitter og digger musikken på vei i bil til Drangedal etter en lang nok” dag på jobb med husbygging. Har også dab hørselvern på arbeid så hører på hele dagen :-D bra musikk stå på! :-)

Vil så gjerna takka dåkke. For sangen, å ikje minst av alt. FOR VERDENS BESTE RADIO STASJON, godt me en go contry stasjon. Gjør arbeids dagen så mye bedre. Hilsen contry brian.:-)

Vil bare si tuuuuuuusen takk for en strålende kanal. Nå slipper jeg og høre værmelding og reklame fra USA. Nå tar vi det på norsk og samme gode musikken.

Starter eksklusiv klubb

Programleder Tony Ågotnes starter nå den eksklusive klubben ‘Vi som elsker country’.

– Jeg ser på radio som et sosialt medie. Du hører aldri radio alene. Det sitter alltid en annen person og hører akkurat det samme som deg et eller annet sted. Jeg vil vite hvem det er. Alle som sender en SMS og forteller meg hvem de er og hvor de hører på P10 Country akkurat nå er med i “klubben”, smiler programlederen.

Blant alle som tekster at de ønsker å bli med i countryfelleskapet trekkes det fra tid til annen ut en DAB radio i premie.

1 Comment on "Overveldende respons fra lytterne på P4-gruppens digitale satsning P10 Country"

  1. Johan kangvad | January 31, 2017 at 00:09 | Reply

    Hei.Takk for at det endelig har blitt en country kanal. Har hørt mye på kanalen men savner å høre noe fra det jeg mener er den største country artisten ewer.Waylon Jennings.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*