P3 Guld förlänger musikfesten med förfest på Partille arena

Thomas Stenström. Foto: Petorovsky

Musikåret 2017 har precis börjat men redan på lördag den 21 januari är det dags för en av årets viktigaste musikhändelser – den storslagna musikgalan P3 Guld. För att publiken på plats ska komma i rätt stämning anordnas det för första gången en förfest.Klockan 17.00 öppnas dörrarna till Partille arena. Thomas Stenström, Ikhana, Lani Mo och Death Team uppträder och bakom skivspelarna står dj:s som DJ Taro, DJ Bride, Mari Hesthammer och Linda Nordeman. Förutom att lyssna och dansa till musik kan publiken även spela rundpingis med P3 Star, bowla samt mingla med P3-profiler.

P3 Guld arrangeras för första gången på Partille arena utanför Göteborg. Totalt delas priser ut i nio kategorier och på galascenen uppträder artister som Miriam Bryant, Veronica Maggio, Parham, Erik Lundin och Miss Li. Musikfesten startar i år redan vid 17.00 när den hajpade förfesten inleds. Samma tid börjar det att gå bussar i skytteltrafik från Nils Ericson-terminalen där olika P3-profiler har fått äran att agera busschefer. Både förfesten och bussresan är gratis, för alla som har biljett till själva galan.

Busschefer
Buss 1: Josefin Johansson
Buss 2: Victor Linnér
Buss 3: Arantxa Àlvarez
Buss 4: Rasmus Persson
Buss 5: Maria Maunsbach + Jimmie Larsson

DJ:s entrén/trappan
17:00 – 18:15 Mari Hesthammer
18:15 – 19:30 DJ Taro
19:30 – 20:30 Linda Nordeman

Livespelningar
17.45 Death Team
18.15 Lani Mo
18.45 Ikhana
19.15 Thomas Stenström

Konferencierer som presenterar liveakterna
Hampus Nessvold (22 Kvadrat)
Linda Ulfhielm (22 Kvadrat)

DJ:s mellan, före och efter liveakterna
DJ Bride

Rundpingisturnering med P3 Star
Karolina Widerström
Sofia Dalén
Doni Jusufi
Kalle Johansson

P3 Guld arrangeras för femtonde året i rad och direktsänds i Sveriges Radio P3 och SVT1 lördag 21 januari klockan 21.00. Veronica Maggio feat Niki & The Dove, Hurula, Miriam Bryant, Miss Li, Erik Lundin, Parham, Nause, Rein och Namasenda kommer alla uppträda och musikfesten leds av Tina Mehrafzoon.

Death Team. Foto: Cecilia Tilli

Be the first to comment on "P3 Guld förlänger musikfesten med förfest på Partille arena"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*