Podcast – lyden af fremtidens radio

Ifølge Danmarks Statistik brugte 26% af de 20 til 39-årige deres mobiltelefon til at høre podcast i 2015, og dette tal forventer man vil stige, og at 2017 meget vel kan blive året, hvor podcast bliver et mainstream medie.Bauer Media i Danmark siger podcast er fremtiden, og en ny kommerciel mulighed for annoncører til at blive en del af unikke, relevante samt interessante universer, og dermed opnå større dybde i relationen til nuværende og potentielle kunder.

Vores ambition er at indtage en markant position, hvad angår udgivelse af podcast – og platformen bliver vores RadioPlay streaming tjeneste, der findes som app og på web.

Vi ser en voldsom vækst i branchen, men podcast har hidtil været størst blandt lyttere af public service taleradio. Vi tror dog, at der er rigtig mange andre danskere, der lytter til fx NOVA eller The Voice, der gerne vil supplere deres radiolytning med podcasts. Vi forventer derfor løbende i 2017 at udgive en række nye og anderledes podcasts, hvoraf FRIES BEFORE GUYS er den første, og derfor er flyttet ind på RadioPlay side om side med vores kommercielle radioer.
bauermedia.dk

Be the first to comment on "Podcast – lyden af fremtidens radio"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*