Premiär för Musiken i P3 med Emma Vikström – de senaste låtarna, ”flipp eller flopp” och morgondagens stjärnor

Emma Vikström. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

I Musiken i P3 presenteras nysläppta låtar och stjärnskott på musikhimlen. I varje program kan lyssnarna dessutom vara med och ”flippa” eller ”floppa” en ny låt på spellistan. Musiken i P3 med Emma Vikström sänds måndag till torsdag, med premiär den 9 januari.– Det ska bli skitkul att leda Musiken i P3! Det finns så många som älskar ”dålig” musik och som hatar ”bra” musik. Jag vill bråka med musikexperter, övertalas av lyssnare och få höra vad ALLA tycker om musiken, säger programledaren Emma Vikström.

Få saker engagerar P3:s lyssnare så mycket som musiken som spelas i kanalen och varje kväll i Musiken i P3 kan lyssnarna vara med och ”flippa” eller ”floppa” en av spellistans nytillagda låtar tillsammans med Emma Vikström. Vid sin sida har hon bland andra Tina Mehrafzoon, programledare för Musikguiden i P3 och musikredaktören Karin Gunnarsson.

Mer om Emma Vikström

21-åriga västerbottningen Emma Vikström har äntligen börjat hitta bland Stockholms gator efter två år som programledare på systerkanalen P3 Star där hon levererar hitlåtar och drar senaste uppdateringen från artisternas kärleksdraman. Hon har svårt för vemodigt gitarrmys, lätt för sexig pop och pojkband som tar ”paus” är det töntigaste hon vet.

Be the first to comment on "Premiär för Musiken i P3 med Emma Vikström – de senaste låtarna, ”flipp eller flopp” och morgondagens stjärnor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*