Sølvmikken til Eplehuset i desember

Med en kampanje for Eplehuset vant Tibe T. radioreklamekåringen Sølvmikken for desember. Andreplassen i desember gikk til POL for deres Vipps-kampanje, mens Både Og Radiobyrå stakk av med tredjeplassen for sin Jetpak-kampanje.

Tibe Ts kampanje for Eplehuset er temmelig selvforklarende for alle som har hørt oppstartslyden på en Mac. Det hadde i hvert fall alle i juryen, som begrunner desembervinneren slik: «Fjorårets siste førsteplass er Eplehusets første i 2016, med en enkel, effektiv og selvsikker vri på en klassisk julesang. Juryen fikk akutt julestemning og skriver opp enda flere Eplehuset-julesanger på ønskelisten. Gratulerer!»

Kreativt team hos Tibe T. har vært Unni Harrison, Harald Øren, Andreas Winther og Frank Standal Dybhavn, og det er produksjonsselskapet Ambolt Audio som har produsert spottene.

Andreplassen i desember gikk til POL for deres Vipps-kampanje, mens Både Og Radiobyrå stakk av med tredjeplassen for sin Jetpak-kampanje.

Hør månedens og tidligere vinnere på gullmikken.no.

Sølvmikken er en utmerkelse som deles ut av P4 og Kreativt Forum hver måned. Formålet med prisene er å hedre og inspirere de reklameskaperne som utvikler årets beste radioreklamearbeider. Månedens beste arbeid går automatisk videre til juryering i Årets beste radiospot i Gullblyanten. Sølvmikkens formål er å vise det beste av kreativ kommersiell radiokommunikasjon i Norge. Sølvmikken skal bidra til å heve ambisjonsnivået og inspirere den enkelte utøver til kreativitet, kreativ problemløsning, nyskapning og fornyelse.

Be the first to comment on "Sølvmikken til Eplehuset i desember"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*