Etter fem år returnerer Eigil Andersen til radio – han går til Norsk Pop

Etter nesten 5 års radiotaushet er Eigil Andersen tilbake på lufta. Nå blir han å høre på radiostasjon Norsk Pop. – Jeg har savnet å jobbe med radio, sier programlederveteranen som er best kjent for sin tid i P4. Han blir å høre i helgene på Norsk Pop.

– Jeg har savnet å jobbe med radio, så da denne sjansen dukket så var opp var jeg ikke vanskelig å be sier han. At Norsk Pop bare spiller norske artister spennende. Jeg har alltid hatt et stort hjerte for norsk musikk sier Andersen som blir å høre i lørdag og søndager.

Egil Andersen vil for mange være en kjent stemme ettersom han i drøye 10 år var å høre som programleder anker og sportskommentator i P4. Han sluttet i kanalen i 2012 for å begynne med tv-produksjon.

Kanalsjef i Norsk Pop, Arne Sandvik er glad for å få med seg enda en radioprofil på laget.

– Eigil er en erfaren, kunnskapsrik og varm radiomann som passer midt i blinken for kanalen sier Sandvik. Fra før har Norsk Pop profiler som Hanne Sørvaag, Michael Øvermo-Skorbakk og Bjørn Gundersen som programledere.

Bauer Media som står bak Norsk Pop har også kanaler som Radio Norge, Radio Vinyl, Topp40, Kiss og Radio Rock i porteføljen.

Noen av de andre erfarne programlederne på Norsk Pop: Bjørn Gundersen, Hanne Sørvaag og Michael Øvermo-Skorbakk.

Be the first to comment on "Etter fem år returnerer Eigil Andersen til radio – han går til Norsk Pop"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*