GO’NOVA vinder en ZULU Award for andet år i træk

Morgenholdet GO’NOVA med Mai-Britt Vingsøe, Dennis Ravn, Signe Krarup og JoJo har for andet år i træk vundet en ZULU Award for Årets Radioprogram.ZULU Awards 2017 gik af stablen på Oslobåden i Københavns Havn torsdags aften og GO’NOVAs Mai-Britt, Dennis, Signe og JoJo var stukket til søs i håb om at vinde den fornemme pris for Årets Radioprogram for andet år i træk.

GO’NOVA gik fra borde med ZULU-manden, som de snuppede foran konkurrenterne Tue & Tony (DR P3), Den Korte Radioavis (Radio24Syv), Fup i Farvandet (podcast) og Anders & Anders (podcast).

Prisen har været til afstemning på zuluawards.dk.

– Vi er så superglade! Det beviser, at vi har verdens allerbedste lyttere. De er med os hele vejen – om morgenen, når vi er triste, når vi er glade, når vi har kærestesorger, når vi er stressede – og ikke mindst når vi vinder en ZULU Award. Som tak er vores lyttere med til at bestemme, hvordan programmet former sig i morgen. Det bliver i hvert fald noget med en time med 90’er musik, sagde GO’NOVA ovenpå deres sejr.

GO’NOVA er bestemt ikke uvant med priser, da de tre år i træk – i 2014, 2015 og 2016 – også har vundet Ekstra Bladets Den Gyldne Mikrofon for årets bedste radiovært(er). Det er første gang i Den Gyldne Mikrofons historie, at et program var vundet prisen tre gange, og så endda i træk.

GO’NOVA sender kl. 6-9 alle hverdage på Danmarks største kommercielle radiostation, NOVA.
ZULU Awards 2017 sendes på TV2 ZULU og TV2 PLAY søndag d. 5/2 kl. 21.00.

Be the first to comment on "GO’NOVA vinder en ZULU Award for andet år i træk"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*