Januar-Sølvmikken til FINN og Morgenstern

Morgensterns radiokampanje for FINN-appen er kåret til årets første Sølvmikk. FINN-appen er hendig til så mangt! I denne kampanjen, som er det unge byrået Morgensterns første Sølvmikken-vinnerjobb, får vi demonstrert at appen kan løse diverse problemer i nære relasjoner, kun ved å lagre et søk.

Pressemelding:

Juryen har følgende å bemerke: «En nysammensatt radio-jury hadde lagt inn et søk om en fin start på radioåret 2017, og tror du ikke vi fant det i Finn-appen? Årets første Sølvmikk går nemlig til en morsom og velprodusert historie om en svigermor og en skiboks. Vi gratulerer!»

Kreativt team hos Morgenstern har vært Anders Muurmann Holm og Sebastian Prestø, og det er Sagveien Resort som har produsert spottene.

Andre og tredjeplassen i januar gikk til henholdsvis Både Og for deres kampanje for Right Price Tiles, og DDB Oslo for deres radiokampanje for McDonalds.

Hør månedens og tidligere vinnere på gullmikken.no.

Sølvmikken er en utmerkelse som deles ut av P4 og Kreativt Forum hver måned. Formålet med prisene er å hedre og inspirere de reklameskaperne som utvikler årets beste radioreklamearbeider. Månedens beste arbeid går automatisk videre til juryering i Årets beste radiospot i Gullblyanten. Sølvmikkens formål er å vise det beste av kreativ kommersiell radiokommunikasjon i Norge. Sølvmikken skal bidra til å heve ambisjonsnivået og inspirere den enkelte utøver til kreativitet, kreativ problemløsning, nyskapning og fornyelse.

Be the first to comment on "Januar-Sølvmikken til FINN og Morgenstern"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*