Live Nelvik og Eirik Havelin skal lede Urørtfinalen

Live Nelvik og Eirik Havelin skal sammen lede publikum gjennom Urørtfinalen 2017. Foto: NRK P3

Det er mindre enn to uker igjen til årets Urørtfinale braker løs. 1. mars skal Pom Poko, Dårlig Vane, Emma Jensen eller Lüt stikke av med tittelen Årets Urørt, og det hele kan oppleves gratis i Kulturkirken Jakob i Oslo – eller direkte på NRK P3. Alt ledet av Live Nelvik og Eirik Havelin.

Live har tidligere ledet både VG-lista Topp 20-showet og senest P3 Gull, men dette blir hennes debut som programleder for Urørtfinalen. Hun tror det blir en liten overgang fra P3 Gull til Urørt.

– Det er vel at min medprogramleiar plutselig er medprogramleder, og at det føles som det står enda mer på spill for de som er med. I tillegg bytter jeg muligens ut kjole med bukse, men det er kjedelige detaljer dere ikke trenger å vite om. Det som er helt likt er at det blir et helsikes show, sier hun og lover én ting til i samme slengen:

– Urørtfinalen skal gjøre det samme som hvert år, nemlig å vise fram Norges nye superstjerner. Bare setningen gir meg gåsehud.

Be the first to comment on "Live Nelvik og Eirik Havelin skal lede Urørtfinalen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*