Lokalradiogründeren Bjørn-Martin Brandett styrer selskapet etter Monopol-prinsippet

Line Langnes fra Medietilsynet og Ole Jørgen Torvmark fra Digitalradio Norge og Bjørn-Martin Brandett fra HedmarksRadioene AS (i midten) da den første lokale DAB-senderen ble slått på i Hedmark. Foto gjengitt med tillatelse fra HedmarksRadioene AS

Hvis du spiller Monopol med Bjørn-Martin Brandett skal du vite at han handler ALT han kommer over til det ikke er penger igjen. Han sier i et intervju med TV Øst han har litt samme strategi når det kommer til radio.

Hedmarksradioene AS har nylig overtatt Radio Exact, som ble til HamarRadioen, og driver nå over syv lokale radiostasjoner i Hedmark. Eventyret startet med en utplassering og gründerånden har eier og daglig leder Bjørn-Martin Brandett hentet fra brettspillet monopol.

Be the first to comment on "Lokalradiogründeren Bjørn-Martin Brandett styrer selskapet etter Monopol-prinsippet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*