Teracom udbyder digital radio til virksomheder i Danmark

“Et unikt talerør med en landsdækkende radiokanal” – sådan tilbyder Teracom digital radio til virksomheder i Danmark. DAB+ dekningen indendørs er 81,3% af landet, svarende til 86,3% af befolkningen. Hvis kunderne ønsker bedre dækning, “kan dette også lade sig gøre.”Danske lyttere savner tilbud i deres radioer, og nogle er træt af alle de reklamer, de modtager på kommercielle kanaler. Teracom mener løsningen er, at kendte brands og virksomheder tilbyder deres egne radiostationer.

”Gammeldags radioreklame er noget af det værste. Jeg skruer ikke væk, men de betyder helt sikkert at jeg lytter mindre til kommerciel radio”.
Mand, 53 år

”Der er meget musik som jeg savner i radioen. Hvorfor er der ingen steder hvor man kan høre dansktop og dansk pop: shu-bi-dua, gasolin og alle de andre. Det håber jeg kommer.”
Mand, 62 år

”Jeg er meget interesseret i finansstof og sport, men det er svært at finde på radioen. Her er mediet stadigvæk meget gammeldags, og det er som om de forventer at jeg skal finde det på bestemte tidspunkter. Eller også vil de have at jeg finder det som podcast eller noget, men det er alt for besværligt.”
Mand, 38 år

Kilde: Udtalelser om radiolytning fra fokusgrupper med radiolyttere. The Crowd 2016.

I andre lande er der opstået nye radiokanaler, etableret af virksomheder, foreninger eller kulturinstitutioner. En supermarkedskæde i Australien er et godt eksempel på, hvad Teracom forsøger at sælge:

Coles er en supermarkedskæde i Australien, som sender radio på DAB+ og internet til lyttere over alt i Australien. Stationen kan også høres i 760 butikker i hele landet. Kanalen har et populært musikformat, designet til de forskellige stemninger på dagen og reklamer for produkter i supermarkedet. Kanalen er Australiens næststørste digitale radiokanal, og når 4.5% af befolkningen.

Teracom skriver: “Med din egen radiokanal får du mulighed for at kommunikere på en helt ny måde. Vi tænker, at det er lige så banebrydende som da man i sin tid fik mulighed for at etablere sit eget website.”

Oplysninger om tilbuddet er ude på digitalradio.dk.

Be the first to comment on "Teracom udbyder digital radio til virksomheder i Danmark"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*