Tidligere Paradise Hotel-deltager og en selverklært pliktoppfyllende badass overtar Hallo P3

Vida Lill Berge og Adelina Ibishi er nye programledere for «Hallo P3». Foto: Erlend Lånke Solbu

Å ha vært med i Paradise Hotel diskvalifiserer ikke fra suksess på radioen – bare spør Petter Pilgaard. Han var en frittalende suksess på NRJs morgenshow i flere år. Nå er det Vida Lill Berge som skal i ilden. Hun skal sammen med Adelina Ibishi lede Hallo P3 og fylle Tuva Fellmanns sko.

NRK P3 og NRK mP3 har vært flinke til å finne nye talenter i en årrekke, og de to siste skudd på stammen er Vida Lill Berge og Adelina Ibishi. De er henholdsvis 26 og 24 år gamle og klare til å fylle store sko og en rik arv etter Tuva Fellmann i Hallo P3.

Vida Lill kom i 2012 til finalen i «Paradise Hotel», slapp troskapskula og ble 200.000 kroner rikere. Nå har det gått fem år siden vi så henne løpe naken på TV, men lytterne vil få oppleve noen av de samme sidene som hun viste TV-seerne.

Det ordner seg for folk fra Sarpsborg også, er Adelina Ibishis livsmotto. Hun kaller seg en pliktoppfyllende badass og skal være den andre halvparten av programlederduoen.

I “Hallo P3” skal Adelina og Vida Lill ta opp ulike tema som sier noe om hvordan det er å være ung i dagens samfunn. Siden programmet skal handle om ungdom, er de opptatt av å slippe til de unge.

– Selv om vi kan være ulike, går vi igjennom mye av det samme. Om du kommer fra byen eller bygda, stemmer på Høyre eller SV, så vet du noe om hvordan det er å vokse opp, ta ansvar, bekymre deg for boliglån, bli dumpa eller være forelska, sier Vida Lill.

Be the first to comment on "Tidligere Paradise Hotel-deltager og en selverklært pliktoppfyllende badass overtar Hallo P3"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*