Topper stjernelaget – nå skal Christine Koht spre kjærlighet på P4!

Programlederduoen Michael Andreassen og Christine Koht

Komiker, artist og skribent Christine Koht blir fast medprogramleder i P4. Hun skal være nysgjerrig, utforskende og rampete på lytternes vegne. Hun går nå inn som fast medprogramleder i det populære P4-programmet «Michael Direkte» hver mandag.

Christine Koht er kjent for å skape god stemning, latter og engasjement, og det er nettopp dette hun skal bidra med når hun nå går inn som fast medprogramleder i det populære P4-programmet «Michael Direkte» hver mandag.

Skal spre glede

Programleder Michael Andreassen og Christine Kohts felles visjon er at lytterne skal føle seg gladere, lettere og stoltere når de hører sendingene deres.

– Christine skal rett og slett hjelpe oss til å løfte livet til hverdagslytteren ved å inspirere, rose og glede dem, sier Michael.

– Det finnes bare én Christine Koht – med en personlighet som virkelig står ut av eteren – så jeg vet at hun vil bidra med å lage fargerik radio, sier Michael.

At det er nettopp radiokanalen P4 Christine har valgt å jobbe i, er ingen tilfeldighet, røper hun.

– Jeg har hatt en drøm om å jobbe i kanalen i mange år, og var nå var kommet til et punkt der det bare måtte skje, sier hun.

– Jeg sa til P4 at nå fikk de bare tenke nytt, for nå ville jeg inn, sier Koht. Og slik ble det!

Nå gleder hun seg voldsomt til å ta fatt på jobben, sier hun bobler over av stolthet og glede over at drømmen om en P4-jobb endelig har gått i oppfyllelse.

Blir en del av stjernelaget

P4 har også tidligere – med stort hell – knyttet til seg noen av landets aller største komikere. Atle Antonsen og Johan Golden har i flere år hatt sitt eget program, «Misjonen», der de på sitt helt særegne vis oppsummerer uka som har gått og blant annet leser saker fra lokalpressen med et mildt sagt skjevt blikk.

Jon Niklas Rønning oppsummerer aktuelle saker på P4. Rønning er også fast spaltist i programmet «Michael Direkte», og hver uke komponerer han nye sanger om det som rører seg i media.

Be the first to comment on "Topper stjernelaget – nå skal Christine Koht spre kjærlighet på P4!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*