‘Danskerbingo’ er P3’s nye formiddagsprogram

Andreas Kousholt og Jacob Weil sender 'Danskerbingo' på alle hverdage fra 9.00 til 12.00 på P3. Foto: Petra Kleis

’Danskerbingo’ rykker ind i hverdagsfladen og bliver det nye faste formiddagsprogram på P3 alle hverdage. – Det har været virkelig sjovt at sende om lørdagen, men det skal ikke være en hemmelighed, at vi forelskede os i hverdagen, da vi startede som formiddagsafløsere sidste sommer, fortæller Jacob Weil.‘Danskerbingo’ er bygget på en simpel idé: Alle danskere har mindst én god historie at fortælle.

Jagten på danskernes anekdoter startede i 2016, da ‘Danskerbingo’ med værterne Andreas Kousholt og Jacob Weil var sommerferieafløsere på P3, og fra årsskiftet blev ‘Danskerbingo’ et fast formiddagsprogram om lørdagen.

– I virkeligheden er Jacob og jeg bare en slags radiofoniske toastmastere. Lytterne er stjernerne i vores program, og det er vidunderligt og ærlig talt ret overvældende hvor mange sjove, skøre, vanvittige og rørende historier de modige P3-lyttere har på lager, fortæller Andreas Kousholt.

Når ‘Danskerbingo’ indtager hverdagene på P3, er det både med stor begejstring og stor spænding hos værterne:

– Det har været virkelig sjovt at sende om lørdagen, men det skal ikke være en hemmelighed, at vi forelskede os i hverdagen, da vi startede som formiddagsafløsere sidste sommer. Det bliver fantastisk at sende som det nye formiddagsprogram – sammen med det smukke hav af P3-lyttere. Og vi er fuldstændigt skøre i hovedet af spænding, fortæller Jacob Weil.

Be the first to comment on "‘Danskerbingo’ er P3’s nye formiddagsprogram"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*