Andreas Bo bliver satire-vært på P1

P1's nye satiriske nyhedsvært Andreas Bo vil fra søndag opdatere lytterne på næste uges begivenheder og konfrontere politikere og meningsdannere med alt det, de vil komme til at sige. Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1

P1’s nye satiriske nyhedsvært Andreas Bo vil fra søndag opdatere lytterne på næste uges begivenheder og konfrontere politikere og meningsdannere med alt det, de vil komme til at sige. – Jeg kan godt sige, at DR har gjort lidt af et scoop ved at ansætte mig som nyhedsvært, udtaler Andreas Bo.Hvorfor nøjes med de seneste nyheder, hvis du allerede nu kan få dem for næste uge? ’Næste uges nyheder’ er P1’s helt nye satire, der er foran på alle fronter, og rapporterer fra ugens kommende store og små begivenheder fra ind- og udland. I spidsen for ’Næste uges nyheder’ står en af Danmarks mest alsidige komikere – Andreas Bo:

– Jeg kan godt sige, at DR har gjort lidt af et scoop ved at ansætte mig som nyhedsvært”, udtaler Andreas Bo og fortsætter:

– Mangfoldighedskonsulent ud, multitalentkonsulent ind!

P1’s kanalchef glæder sig til at præsentere lytterne for Andreas Bo og den nye satireflade:

– P1s lyttere elsker nyheder og aktualitet. Og udbuddet af nyheder er i dag kolossalt. Tit er nyheder også forudsigelige. Men vi tror vi kan skabe en niche, der hurtigt kan vokse. P1 vil være de første med ’Næste uges nyheder’. Jeg glæder mig over, at Andreas Bo for en gang skyld tager galskaben alvorligt, siger P1s kanalchef, Thomas Buch-Andersen.

Be the first to comment on "Andreas Bo bliver satire-vært på P1"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*