Keyyo förstärker Morgonpasset i P3

Kristina "Keyyo" Petrushina. Foto: Micke Grönberg/Sveriges Radio

Morgonpasset i P3 utökar programledarskaran med Kristina Petrushina, mer känd som Keyyo, tillsammans med Maria Nohra och Kalle Berg. – Det är en otroligt stor ära, säger Keyyo.– Det är en otroligt stor ära att få vara en del av Morgonpasset! Jag ser fram emot att få trotsa min morgontrötthet med mina nya kollegor och lyssnare genom intressanta samtal med artister, komiker och forskare. Den perfekta starten för en morgontrött själ, säger Keyyo.

Kristina Petrushina driver idag en av Sveriges största YouTube-kanaler där hon producerar och publicerar sina egna humorsketcher. Vid sidan av YouTube-kanalen har Kristina haft sin egna humorserie på SVT, programlett Barncancergalan och 2016 ledde hon YouTube-galan, Guldtuben, med Morgonpasset-kollegan Kodjo Akolor.

Nya i höst är även skådespelerskan Maria Nohra och journalisten Kalle Berg. Som tidigare programleds Morgonpasset i P3 även av Kodjo Akolor, Hanna Hellquist, Martina Thun, David Druid och Victor Linnér.

Maria Nohra. Foto: Micke Grönberg/Sveriges Radio

Kalle Berg. Foto: Micke Grönberg/Sveriges Radio

Be the first to comment on "Keyyo förstärker Morgonpasset i P3"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*