Kulturmediet Heartbeats henter forretningsudvikler hos Aller Media

Heartbeats opruster med stærke kommercielle kræfter og henter forretningsudvikler hos Aller Media. Le Gammeltoft, som er stifter og CEO for Heartbeats, har tidligere udgjort ledelsen i virksomheden. Nu oprustes der hos det moderne medie, og Kasper Smith indtræder som Business Development Director.Kasper kommer fra en stilling hos Aller Media, hvor han siden Elle Danmarks indtog på det danske marked i 2008 har udgjort en vigtig del af den kommercielle forretning. Sideløbende med dette har han været forretningsudvikler og drivkraft på herre magasinet Dossier.

– Kasper har sin store styrke i krydsfeltet mellem redaktionel udvikling og kommercielle samarbejder og passer derfor perfekt til os. Han vil være en vigtig faktor i den udvikling Heartbeats står overfor både på kort og langt sigt, siger Le Gammeltoft.

– Jeg ser frem til at bygge videre på den udvikling, som Heartbeats allerede er i gang med. Heartbeats har en unik rolle i det danske mediemarked, der leverer og producerer unikt content på platforme, som radio, podcasts, video osv. Der er et kæmpe potentiale i arbejdet med Branded Content og det skal jeg sammen med Le og hendes dygtige team videreudvikle. Min rolle bliver at styrke salgsstrategien samt koncept- og forretningsudvikling Heartbeats, siger Kasper Smith.

Kasper Smith tiltræder stillingen 1. September.

Be the first to comment on "Kulturmediet Heartbeats henter forretningsudvikler hos Aller Media"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*