P3 Guld 2017: Petra Nagel og Andrew Moyo er årets værter

DR3's Petra Nagel og P3's Andrew Moyo er årets værter, når P3 Guld fredag den 22. september løber af stablen for 16. gang i DR Koncerthuset. Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 2

DR3’s Petra Nagel og P3’s Andrew Moyo er årets værter, når P3 Guld fredag den 22. september løber af stablen for 16. gang i DR Koncerthuset. – P3 Guld adskiller sig fra andre musikpriser ved ikke kun at uddele priser til dem, vi udmærket godt ved har klaret sig helt vildt godt i det forgangne år, siger P3’s Andrew Moyo.Når P3 Guld for 16. gang løfter sløret for, hvem der skal modtage de prestigefyldte priser i DR Koncerthuset, er det med to veloplagte værter ved roret. Det bliver DR3’s Petra Nagel og P3’s Andrew Moyo, der i år kommer til at stå i spidsen for det fremadskuende musikshow, som gennem tiden har været karrierekatalysator for et væld af musikalske mastodonter – lige fra Tina Dickow til MØ og fra Peter Sommer til Karl William.

– P3 Guld adskiller sig fra andre musikpriser ved ikke kun at uddele priser til dem, vi udmærket godt ved har klaret sig helt vildt godt i det forgangne år. Det er en fremsynet prisuddeling, der udstikker en retning for, hvilken ny, dansk musik der bliver fedt i årene, der kommer. Det er sindssygt stort og en kæmpe ære at være vært, og jeg glæder mig så meget, siger vært Andrew Moyo, der også ser frem til at stå på scenen med Petra Nagel:

– Det bliver mega-rart at skulle lave showet med Petra. Både som kollega og som tv-vært har hun en skøn, indgroet evne til at få folk omkring hende til at slappe af. Hun har en vildt dejlig ro over sig, som smitter, så den håber jeg, hun sørger for at tage med til showet, for det har jeg brug for.

Petra Nagel er en særdeles rutineret tv-vært på DR3, men rollen som vært ved P3 Guld, er en tjans, der kan fylde selv de mest garvede værter med ærefrygt:

– Det bliver det vildeste, jeg nogensinde har prøvet. Jeg har aldrig prøvet at stå foran så mange mennesker, så jeg er delt i to – lige dele dødsangst og eufori. Jeg må finde en måde at forene de to ting på, siger Petra Nagel, der også glæder sig til samarbejdet med Andrew Moyo:

– Jeg er så glad for, det er Andrew, jeg skal stå ved siden af. Han har jo brugt sommeren som konferencier på Grøn Koncert og Smukfest, så han kan om nogen stå og råbe mange mennesker op og fyre den af. Det er et rigtigt godt match til mig, som er sådan en, der plejer at snakke om følelser.

Be the first to comment on "P3 Guld 2017: Petra Nagel og Andrew Moyo er årets værter"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*